2012. augusztus 5., vasárnap

#9 Story - Drinking


Srácokat kérdeztem, hogy az óceánparton szoktak-e önszerveződő bulik lenni. Azt válaszolták, hogy egy hete még voltak, de a következő történt.
Kb. húszan lent buliznak a parton, értsd laza piázás, beszélgetés, amikor a semmiből megjelentek a rendőrök, verbálisan kicsit szétpofozták a társaságot, mert 1. public areaban nem lehet alkoholt fogyasztani, 2. a tengerparton éjszaka nem nagyon lehet kint lenni, pontosabban fürdeni nem szabad, de ha a parton vagy, azért sem dicsérnek meg, 3. 21 év alatt nem lehet alkoholt fogyasztani itten!!! miért nem értik már meg. Az lett a vége, hogy 10 tsávót két napig lesitteltek!

A publicban ivászat amúgy csak azoknál a szórakozó és/vagy éttermeknél engedélyezettek, ahol van kiülős rész, ott fogyaszthatod az adott helyen kapható italokat. Viszont csomó étterem kasszájánál sportolók képével kampányolnak, hogy legyél felelősséggel a környezeted iránt és ne fogyassz az épületen kívül piát. (Azért, hogy ne lássák meg a fiatalok, vagy miért???).

Azt mondanom sem kell, hogy azok a sörök, amikre nincs ráírva hogy Light, azok sem valami betyáros alkohol tartalmúak, urinális problémákra adhat esetleg megoldást. A Light feliratosokkal meg nálunk, vidéken gyereket szoptatnak, vagy szobanövény levelet fényesítenek (RIP Schäffi), mert hogy szinte semmi alkohol nincs benne.

Amúgy a szórakozóhelyeken kb. dupla-tripla áron pörögnek a bódító nedűk az itthoni árakhoz képest. A Liquor Store pedig tescos árakon tolja a cuccot. Most jön a csavar, EF-re nem lehet piát behozni, kint meg ugye nem ihatod (tengerparton se). Megoldjuk valahogy Pinky? Megoldjuk Brain!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése