2012. augusztus 7., kedd

#13 Photo Shop



Egyből arcba a fotóbomba.

Srácok balról jobbra: Andrea, David, Tiago

Étkező hátsó terasza, néha itt toljuk a melegben




Suli környéke (Bass Museum of Art, Library, Seagull Hotel, gyalogos híd, EF a 24. utcáról, EF front)


Ide meg ömlesztve jönnek képek a Miami City Tour-ról.
(A képre kattintva megnyílik az album.)



Játék #2

1. Mi a fenti cégtábla (Bubba Gump) eredete, sztorija?

A játék szabályai:
Az első helyes megfejtő, aki 160 karakterben megfogalmazza a megfejtést, ajándékban részesül. Csak a kommentekben szereplő megfejtések játszanak.
Szigorúan nem ér használni a google-t, nem kell hozzá amcsi kultúrát ismerni, saját kútfőből szerintem bárki megoldja.

2. Bónusz feladat: Aki a legjobb 160 karakteres, nem helyes sztorit írja meg szintén ajándékban részesül. Ez a rész abszolút szubjektív és igazságtalan lesz, a nekem legjobban tetszőt díjazom. Hízelgőket kivágom.


Amazon.com

Lezsíroztam a front desknél, hogy rendelhetek bármit online ide a suliba, szóval nem sokára elkezdem a rendelést az Amazonról.
Ha szeretnétek valami jóságot, ne legyetek restek írni. Nem ígérem, hogy mindenki kívánságát teljesítem, de megpróbálom, jelentkezni a termék Amazonos linkjével lehet az email címemen (vezetéknevem.keresztnevem@gmail.com), a fizetést mailben megbeszéljük.
Jelentkezési határidő: 2012. augusztus 10. (péntek) 21. (kedd) éjfél (otthoni idő szerint).



15 megjegyzés:

  1. A Bubba Gump egy rákhalász cég, melyet Bubba ötlete nyomán Gump alapított Dan Taylorral. Mivel annyira beindult az üzlet, hogy nem bírták eladni a rákot, gondolom éttermet is nyitottak. Tök fasza, ha tényleg van ilyen étterem.

    Melyik a dexteres kép?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a dexteres, ami az albumban a Miami Police Department feliratotú parkolóházat ábrázoló kép előtt és után van. Egy nagy üveg épület látható, az a főhadiszállás. :)

      Törlés
    2. csak hogy meg ne óvjanak (159 karakter az előző 186 helyett):
      A Bubba Gump egy halászcég, melyet Bubba ötletéből Gump és Dan Taylor alapított. Úgy beindult az üzlet, hogy nem bírták eladni a rákot, így éttermük is nyílt.

      Törlés
  2. Egy olyan innovatív amerikai cég logóját látjuk, mely a világon először készített rákhúsból rágógumit. A terméknek penetráns nyers rák íze van, melyet rendkívül sokáig tart, elasztikusságának köszönhetően pedig gigantikus gömbhal méretű lufikat lehet fújni vele. A rágó elsődleges célcsoportja a hal-fetissel élők népes tábora, kiknek töretlen lelkesedése a cég évtizedes nyereségességét biztosítja!

    (Ihlet by BGy)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz, nem rossz, sajnos a szabályok szerint nem tudom még elfogadni. Kicsit több mint 160 karakter. :P

      Törlés
  3. A "Mekkora lesz Merk?" játékban résztvevőkkel szemben tanúsított jófejség jegyében: A post első fotója fontos információkat hordoz a játék szempontjából! Ajánlom figyelmetekbe a látszólag gazdátlan, piros tányér tartalmát! Plusz salátával! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lebuktam. Semmi komoly amúgy, 3-4 tojásból rántotta, kis husika, meg sajt, meg palacsinta, meg a sali. De ez még csak első kör volt szerintem ;)

      Törlés
  4. jah elég Forrest Gump-os :)

    VálaszTörlés
  5. U en szeretnek de nem tudom most leadni a rendelest. Ki lehet a hataridot toni picit ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, új határidőt hirdetek.
      2012. augusztus 21. 24:00

      Törlés
  6. Szia! Mivel kötelezővé tetted a kommentelést ezért most jelzem, hogy próbálom behozni a lemaradásomat és már a feléig elértem a Veled történtek olvastával:)))
    Kilók szerintem mínuszban lesznek, ha a legutóbbi amcsi utat veszem figyelemebe akkor nagyon :)
    Ügyesen LatinSvédCsávó!!!

    VálaszTörlés
  7. Az amcsik kevesellték a dollármilliókat, amit mostanáig naponta költenek a turisták a régióban. Az 5-12 éves korosztályra koncentrálva nyitottak egy új élményparkot, ahol minden a rákhoz köthető, ami persze egyben a szuper park kabalája is. Rákfagyi, fotó a rákkal, rákolló csípése csak 5 dolcsi!hülyének is megéri. A rákétteremben pedig a felszolgálók rákjárásban hozzák ki a...rákburgert?

    VálaszTörlés